Маркетинг на имоти

360° технологиите навлизат все по-динамично на пазара на имоти, допринасяйки за оптимизирането на все повече процеси свързани с осъществяването на сделки. Нашият екип комбинира възможностите на различни технологични подходи за да създаде цялостни маркетингови решения за всеки имот.

КОНЦЕПЦИЯ

В контекста на пазара на недвижими имоти, процесът по довеждането на една сделка до край, изисква изключително много работа и усилия, както и време и пари. VR технологиите трансформират този процес и изобщо начина, по който целият сектор на имотите функционира, като пресъздава физическата среда, за да създаде интерактивно преживяване на клиентите.

 

VR технологиите и 360-градусовите панорами се използват успешно за създаването на архитектурни визуализации и виртуални огледи на имоти. Това улеснява значително и брокерите, и техните клиенти, като им спестява време за реални огледи само на имоти, които клиентите харесват, или дава много по-ясна представа как ще изглеждат имотите след завършването на строежите.

Виртуалните турове значително подобряват и достъпността на огледите. Всеки потребител, без значение къде по света се намира, може да направи оглед с помощта на технологиите. Това позволява на брокерите да работят по-продуктивно без да се налага да уговарят безкрайни срещи с върволици от хора, както и да обслужват клиенти от дълги разстояния.

Услугата "Маркетинг на имоти" е събирателно на всички технологични възможности за презентиране на имоти, като нейната цел е именно осъвременяване, дигитализиране и оптимизиране на всички маркетингови процеси довеждащи до сключване на успешна сделка.

Услугата "Маркетинг на имоти" включва някой или всички етапи по създаването на сценарий, дизайн и реализирането на VR презентационни материали/продукти. Създаването на един висококачествен VR презентационен продукт изисква използването на многожество дигитални инстументи , което го прави изключително гъвкав и позволява разлизирането на впечатляващи и модерни решения.

propertymarketing.gif