• Georgy Palpurin

VR BROKER - ОБУЧЕНИЕТО, КОЕТО УЛЕСНЯВА ПРЕХОДА КЪМ ДИГИТАЛЕН ПАЗАР НА ИМОТИ.

Updated: Jun 3, 2020

Най-новият участник на пазара на имоти – технологиите, който допреди пандемията от коронавируса Covid-19 си пробиваше плахо път в сектора, вече е много по-популярен, търсен и желан. Социалната дистанция и мерките за забавяне разпространението на вируса доведоха до рязък ръст на новите технологии в сектора на имотите и по-конкретно – виртуалната реалност (VR) и добавената реалност (AR).

За да доведете една сделка до край, процесът изисква изключително много работа и усилия, както и време и пари. VR трансформира този процес и изобщо начина, по който целият сектор на имотите функционира, като пресъздава физическата среда, за да създаде интерактивно преживяване на клиентите.


VR технологиите и 360-градусовите панорами се използват успешно за създаването на архитектурни визуализации и виртуални огледи на имоти. Това улеснява значително и брокерите, и техните клиенти, като им спестява време за реални огледи само на имоти, които клиентите харесват, или дава много по-ясна представа как ще изглеждат имотите след завършването на строежите.

Виртуалните турове значително подобряват и достъпността на огледите. Всеки, без оглед на това къде по света се намира, може да направи оглед с помощта на технологиите. Това позволява на брокерите да работят по-продуктивно без да се налага да уговарят безкрайни срещи с върволици от хора, както и да обслужват клиенти от дълги разстояния.


VR технологиите помагат на брокерите да разширят бизнеса си, да увеличат броя на клиентите си и да подобрят услугите, които предлагат. В настоящата ситуация е още по-важно специалистите в сектора да се обърнат към VR технологиите, защото все повече хора търсят имоти предимно в интернет.


Ако искате да се научите как да внедрите VR технологиите в своята дейност и как да създавате интересни, интерактивни виртуални огледи, архитектурни визуализации на имоти в строеж, етажни планове и разпределения, обученията, които организираме, са точно за вас. VR Broker | First Steps е обучение, предназначено за начинаещи в технологиите, прилагани в сектора на имотите. За хората с опит е предназначено обучението VR Broker | Master Class, с което ще надградят знанията и уменията си.


33 views0 comments