• Georgy Palpurin

Google Street View разходка с дрон

Updated: Apr 21, 2021

Днес, ще ви разходим с Google Street View в един прекрасен район на България - община Разлог. Тя се намира между три от най-красивите планини в България - Пирин, Рила и Родопите.


Започваме с 360 градусов виртуален поглед от гр. Банско. Панорамата фотография е заснета на 03.04.2021 год. от Google Street View Trusted фотограф.Освен, като целогодишна туристическа дестинация Банско стана и световно призната ски дестинация, което спомогна за развитието на района през последните години.

Насладете се на прекрасната гледка заснета от дрон в района на Бъндеришка поляна. 360 градусовият изгле е заснета на 04.04.2021 год.


Следващата ни VR спирка в Разложко се намира буквално между трите планини Рила, Пирин и Родопа планина.

В следващите дрон панорами заснети във формат 360 градуса, ще видите землището на селата Добърско, Горно и Долно Драглище. В района е силно развито животновъдството и по-точно овцевъдството. В една от 360 градусовите панорами можете да наблюдавате пастира и неговото стадо.Долно ДраглищеВ Добърско се намира и един от 100-те национални туристически обекта Църква „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" повече за обекта можете да разберете тук: https://historymuseum.org/bg/filial/cyrkva-sv-sv-teodor-tiron-i-teodor-stratilat-v-s-dobyrsko/


След разходката се озовахме в местността Бетоловото, където се настанихме в прекрасен комплекс. Виж локацията: https://g.page/mountain-hawk-park?share


Днешната 360 градусова виртуална обиколка в Разложко завършва с прекрасна панорама от Бетоловото с гледка към Предела, снежните върхове на Пирин и Разложката долина облени в цветовете на залеза.

Ако искате още разходки, абонирайте се за страницата ни във facebook :)

Ако харесвате работата ни, можете да се абонирате за страницата ни във Facebook115 views0 comments