ЦЕНА: 230,00 лв. без ДДС

|

Уебинар

VR Broker | First Steps

VRPANORAM.COM в партньорство с FIABCI България и подкрепата на НСНИ предоставя възможност на прогресивните брокери да придобият умения за създаване на интерактивни виртуални огледи на недвижими имоти. 

VR Broker | First Steps

Време | Място

ЦЕНА: 230,00 лв. без ДДС

Уебинар

Информация за събитието

Курсът ще се проведе в онлайн среда позволяваща конферентна видео връзка.

VRPANORAM.COM в партньорство с FIABCI България и с подкрепата на НСНИ (НАЦИОНАЛНО СДУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ)  предоставя възможност на прогресивните брокери да преминат интензивен практически курс за работа със софтуерни платформи за създаване на интерактивни виртуални огледи на недвижими имоти. 

В рамките на курса, курсистите ще овладеят основните принципи и възможности за създаване на виртуални обиколки на недвижими имоти в различни web платформи и софтуер за PC. 

 

ПЛАН НА КУРСА

Модул I: 120 мин.

Общовалидни принципи на 360 градусовата фотография и създаването на виртуални обиколки.

Хардуерно обезпечение - необходимите хардуерни инструменти за заснемане, монтиране и създаване на виртуална обиколка. Ще поговорим за развитието на технологиите, фотографската техника, препоръчителните камери, стативи и аксесоари, както и техните възможности и приложения. 

Софтуерно обезпечение - необходимите софтуерни инструменти за обработване на снимковия материал, окомплектоването и публикуването на виртуални разходки. По-долу ще намерите линк към документ, в който сме резюмирали особеностите на най-популярните платформи за създаване на виртуални разходки. Ще разгледаме и демонстрираме 4 платформи за създаване и публикуване на виртуални разходки.

След края на модула, ще имате познания за видовете технологии, техния капацитет и функционалност. Курсистите, ще могат да вземат информирано решение с какви софтуерни решения да обезпечат дейността си по отношение на производителност, цена, поддръжка.

Модул II: 120 мин.

В модул II ще демонстрираме приложението, характеристиките и функционалностите на 2 софтуерни продукта за създаване на виртуални разходки в офлайн среда и ще изградим по една виртуална разходка с всеки софтуер.

След края на модула, ще придобиете умения за създаване, надграждане и окомплектоване на виртуална разходка в офлайн среда и нейното онлайн публикуване.

Модул III: 120 мин.

В модул III ще демонстрираме приложението, характеристиките и функционалностите на Matterport и Roundme в качеството им на софтуерни продукти за създаване на виртуални разходки в онлайн среда и ще изградим по една виртуална разходка на всяка платформа. Допълнително ще разгледаме разширените опции за внедряване и брандиране на виртуалните обиколки.

След края на модула, ще придобиете умения за създаване, надграждане и окомплектоване на виртуална разходка в онлайн среда и опциите за публикуване на уебсайт.

За целите на курса, екипът ни ще предостави панорамни изображения, които курсистите могат да използват за изпълнение на практически задачи след модул II и модул III. В рамките на уебинара ще коментираме полезни практики от нашия опит, както и техниката която ние използваме.

ЦЕНА НА КУРСА: 230,00 лв. без ДДС

Отстъпка от 10% за членове на FIABCI България и НСНИ (НАЦИОНАЛНО СДУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ) 

/За да ползвате отстъпката следва заявката Ви да бъде подадена от вашата представителна организация!/

Капацитет на курса: Минимум 10 и максимум 16 курсисти;

Дата за провеждане на курса се насрочва след запълване на 10 места.

Опция за комплект VR камера с аксесоари:

VRPANORAM договори с KONTRAX доставка на VR брокерска екипировка при следните условия: 

Специализирана 360 градусова камера (Insta360 One X) + невидим селфи стик + алуминиев статив (158 см.) + карта памет + подарък подводен case за вашите морски приключения. 

Стойност: 825,00 лв. без ДДС (до изчерпване на количествата)

Сподели събитието

Организатори

Panoram_72dpi.png
C360.png

Партньори

1NSNI_Logo_bg.png
fiabci-logo-large1.png
logo2x.png